Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Archipelago Amsterdam
02-10-2014

Geschreven door Erica

Wanneer ik bij mijn jeugdvriendin Sophie in Amsterdam ga logeren, vraag ik altijd heb je nog iets inspirerends voor me? Dit keer nam ze me mee naar haar goede vriendin en buurvrouw Rachel van der Brug bij Archipelago aan de Prinsengracht 827. Archipelago betekent cluster van eilanden en dat omschrijft goed de samenwerking tussen Patrick, Guclu en Rachel. 

Patrick Poli en Guclu Essiz runnen deze prachtige zaak met Frans, Zweeds en Italiaans antiek en vintage. Tijdens ons bezoek was er een fototentoonstelling, zo organiseren ze regelmatig een kunstexpositie. 

Rachel heeft met haar bedrijf Rho Interiors een werkplek tussen al dat moois. Ze ontwerpt interieurs voor grachtenhuizen en kastelen, geeft advies en importeert stoffen van het merk Fortuny en Chiarastella Cattana uit Italië die op ambachtelijke wijze geweven zijn. Je kunt je voorstellen wat voor goede match dat is met het antiek en vintage wat hier wordt in ingekocht.

Tevens is er een Barista gecreëerd in het midden van de winkel, daar drink je heerlijke koffie en thee met home baked sweet and tarts.
Kijk eens op de foto hoe prachtig dat wordt opgediend! Je kan de Sant’Eustachio coffee uit Rome en de Mariage Frères tea uit Paris ook kopen om thuis van te genieten.

Wow, wat is Amsterdam toch een inspirerende stad! Tot snel!

Groetjes, Erica
 


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte