Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Boerderij Styling
19-11-2015

Geschreven door Krista

O wat is het heerlijk om een nieuw huis in te richten en te stylen. Op Pinterest allemaal leuke idee├źn opdoen en een moodboard te maken. Afgelopen september is ons gezin eigenaar geworden van een geweldig boerderijtje in Giethoorn. 

Koele kleuren

Zoals jullie in ons blog over schilderen met Annie Sloan hebben kunnen lezen is er heel veel geverfd in de boerderij. De vorige bewoners hadden zowel het schilderwerk als de inrichting helemaal wit met grijs. Wij vonden deze kleuren wat te koel. 

Ralph Lauren

Ik ben al jaren fan van de klassieke warme Engelse woonstijl van Ralph Lauren. Toen we de boerderij gekocht hadden heb ik gelijk op de site van Miss Marple gekeken welke mooie behangsoorten Ralph Lauren in de collectie heeft. Het behang met prachtige bloemen in warme tinten met een groene achtergrond is het geworden.  

Warme kleuren

Dus snel de kleurenstalen van Annie Sloan erbij gepakt en de prachtige kleuren Olive en Chateau grey uitgezocht voor de balkenplafonds en de binnendeuren. De houten vloerplanken en de kozijnen en muren werden Pure white. Voor de inrichting heb ik gekozen voor veel hout, cognac, poederroze en bruine kleuren. Mooie warme tinten die perfect passen bij de witte basis en het Ralph Lauren behang.

Inrichting

Alle kamers zijn zo mooi geworden. De studio waar we werken, muziek maken en wordt gechilled. De slaapkamers van ons en de kinderen, de badkamer met een bad op pootjes en de landelijke keuken. Allemaal zo gaaf. Natuurlijk volgen hier nog blogs over.

Woonkamer

Maar mijn fijnste plekje in de boerderij is de woonkamer. Met een leemkachel, het mooie
Ralph Lauren behang, de prachtige cognac kleurige bank en een extra mini-werkplek met het mooiste uitzicht van het huis. Een klein bureautje, gekocht bij Iets van Niets, waar als ik eraan zit vanuit het ene raam prachtig uitkijk op de dorpsgracht van Giethoorn. De bootjes varen voorbij en over de brug in de verte wandelen de toeristen en door het andere raam kijk ik ook op het water en de weilanden waar de paarden staan te grazen. Het is zo'n idyllisch gezicht, vader en moeder zwaan met hun 3 jongen zwemmen elke dag even voorbij. En eind van de middag gaat de leemkachel aan en plof ik op het zachte kleed voor de haard of kruip heerlijk onder een kleedje op de bank. Boek erbij want er is hier geen tv of radio aangesloten. Een bewuste keuze! Hier kan ik me terugtrekken en genieten van de rust.

Wat is jullie fijnste plek in huis?

Groetjes Krista


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte