Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
De Gillende Keukenmeiden
21-08-2015

Geschreven door Erica

We hadden afgelopen week zo'n zin om nu eens eindelijk te gaan kijken bij de mangerie van Gwen en Wilke! Door alle drukte van Van onze tafel de afgelopen tijd waren we daar nog niet aan toe gekomen. Gwen en Wilke hebben de catering op onze derde Weekendmarket verzorgd, dus voor ons heel bijzonder dat ze vlak na deze Weekendmarket de crowdfundig rond kregen en gingen starten met een eigen zaak in een prachtig monumentaal pand in het oude centrum van Zwolle.

Het was voor Krista en mij dan ook duidelijk dat we onze eerste buiten-de-deur-meeting na de zomervakantie bij hun zouden gaan doen. Omdat Gwen en Wilke hun promotiefilm voor de crowdfunding van hun bedrijf bij ons in de studio hadden opgenomen, lag er nog een High-tea bon op ons te wachten om te verzilveren.

En die High tea was verrukkelijk: we zijn gestart met een cappuccino met zo'n mooi hartje in het schuim, daarna kwam de pot thee op tafel (lekker buiten in de tuin met het zonnetje) met twee cheesecakejes, muffins, roze koeken en brownies met karamel  Daarna een zoete scone met lavendel frambozenjam en een hartige scone met daarin kaas en peacannoten en erop een heerlijke lemoncurd. Alles home-made en biologisch!

Bij de lunch serveerden de keukenmeiden ons twee dikke plakken boerenbrood, de een met sla en zelfgemaakte eiersalade en de andere met kaas, serranoham en augurk en een frisse, pittige dressing.

Onze werkdag hebben we afgesloten met een smoothie van ananas.

Niet alleen al het lekkers wordt met zorg gemaakt, ook het interieur ziet er heel verzorgd uit. Lekker cosy, een stamtafel, voor en achter in de mangerie een zitbank waar je op kunt hangen en zelf plaatjes mag draaien. Wat in het oog springt is de bijzondere houten wand met gaten en pinnen die je zelf kunt verplaatsen waar je dan weer kubussen aan hangt of een plank op legt.

Een mooie oude werkbank waar alle taartjes op staan ge√ętaleerd en we vinden het bovenal heel bijzonder dat je heerlijk in de tuin kan zitten onder 2 grote tamme kastanjebomen. In de tuin staat een superlange robuuste picknicktafel met een prachtig groot veldboeket erop.

Bedankt Gwen en Wilke voor de super gezellige dag mede door jullie aanstekelijk enthousiasme voor jullie vak!

De Gillende Keukenmeiden, een aanrader om tijdens het shoppen even een taartje te gaan eten, lekker te lunchen of met een groep vriendinnen te High tea-en!

Adres: Meerminneplein 7 (achter V&D) Zwolle

Groetjes, Erica


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte