Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
DIY workshop meisjes
14-04-2015

Geschreven door Krista

Knutselen


Met lijm, papier en een schaar iets maken. Met verf en kwasten iets moois schilderen, met kleurpotloden een kleurplaat maken, Van oude materialen zoals toiletrollen, dozen of karton kunstwerken maken. Dat is knutselen.

Roze kroontjes

Meiden en knutselen dat gaat altijd samen. Met vriendinnen of alleen, er worden heel wat roze bloemen, kroontjes en vlaggetjes gemaakt. En zeker met de Top Models boeken van tegenwoordig is kleuren weer helemaal hip. Ook vinden meiden het leuk om te schilderen met cijfers.

DIY

Ga je op vakantie met de auto, trein of het vliegtuig, lekker met je kids uit eten in een restaurant of ben je op zoek naar een leuke bezigheid voor een kinderfeestje? Wij hebben speciaal hiervoor een 3 in 1 mini DIY workshop voor meisjes ontworpen. 3 in 1

In een handig meeneem doosje zitten 3 kleine workshops. Met de inhoud van dit doosje kan je zelf een vlaggenlijn en een memoryspel maken en een gave inkleurkaart inkleuren die je naar iemand kan versturen. Je hebt alleen nog een schaartje, plakband, kleurtpotloden en een postzegel nodig.

Weekendmarket SPRING

Tijdens de Van onze tafel Weekendmarket SPRING op zondag 19 april hebben wij in samenwerking met Het Blije Kind professionele kinderopvang (2 - 8 jaar). Voor de speciale Weekendmarket prijs van € 5,- (normaal € 8,- p.st.), schaf je bij de stand een DIY workshopdoosje voor je dochter aan, dan is je kind zeker van een plek (1 uur) bij het Kidsplein. Wil je zeker zijn van een plekje geef haar dan vast op via onze site

Het workshopdoosje is ook voor thuis te bestellen via de site! Lees ook ons blog over de jongensversie van dit DIY workshopdoosje.

Gr Krista & Erica


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte