Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
DIY workshop Mini Notebook
17-04-2015

Geschreven door Erica

Wij hebben er al eens een blog over geschreven, Notebooks, je kan er niet genoeg van hebben. Naast de workshop Notebook maken die wij in de studio geven, hebben we nu voor de komende Weekendmarket en voor thuis de DIY workshop mini notebook bedacht.

Schrijven

Gedachten, recepten, to do list, verjaardagen, je idee├źn, je kan het allemaal kwijt in je eigen gepersonaliseerde mini notebook! Het formaat van dit notebook is zo fijn dat je het overal mee naar toe kan nemen. Dus pen erbij en hop in je tas mee zodat je waar je ook bent je creatieve gedachten, je plannetjes of inspiratie op kan schrijven.

DIY

De workshop zit in een mooi bewaardoosje en kost € 10,-. In het doosje zit: Instructie, omslag voor het notebook, notitie- en invulbladen, naald en draad, potloodje en stickervelletje. Kortom de basis om zelf aan de slag te gaan. Bind met garen het notebook van mooi papier, borduur je omslag en vul de invulpagina’s in. 
Van onze tafel Weekendmarket

Tijdens de Van onze tafel Weekendmarket van zondag 19 april kun je deze workshop aanschaffen. Maak je workshop direct aan onze workshoptafels in hal 1. Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan via onze site de DIY workshop mini notebook en ga zondag direct aan de slag.

Flow magazine

Een tijd terug hebben wij van Flow magazine een hele stapel Flow vakantieboeken gekregen. Deze liggen aanstaande zondag op de workshoptafels zodat je die kunt gebruiken om het mini notebook mee te pimpen. 

Natuurlijk kun je de workshop ook lekker thuis maken en wie geen bezoek brengt aan de Weekendmarket kan het doosje via de webwinkel aanschaffen. Want ook erg leuk om kado te geven!

Groetjes Krista en Erica


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte