Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Flavourites Live 2015
26-11-2015

Geschreven door Erica

Afgelopen maart werd Krista 40 jaar. Ik had als verrassing een uitje voor haar georganiseerd met haar vriendinnen. En vorige week vrijdag was het zover. Wij zijn met een groep van 5 meiden naar Flavourites Live in Amsterdam geweest! Dit is een superleuke beurs in de Kromhouthal met zo’n gaaf aanbod! In de prachtige industriele hal vind je er de hippe merken zoals Engelpunt, Gezinnig, Happymakersblog, PSikhouvanjou… Maar ook tientallen ontwerpers met hun unieke producten, (web)winkels met mooie spullen en uitgevers van boeken. 

Onze favorieten

- Circus Patz met hun avontuurlijke kinderboeken
- C-R-E-8 met naampuzzels en naamlampjes, superleuk als kraamkado
- HIPgemaakt (in een gezellige caravan) met leuke hebbedingen en vintage
- Handwritten met mooie gevouwen kaarten met een antwoordkaart ingesloten
- Marloes de Vries een illustratrice die ter plekke portretjes tekende
- Villameliefste met bijzondere woonaccessoires

Trucks

Tussen de stands stonden hier en daar food and drinktrucks opgesteld maar ook een heuse fotostudio in een vintage VW-bus. Als herinnering aan deze dag doken we natuurlijk even de fotobus in om ons te laten vereeuwigen. De foto’s zijn natuurlijk hilarisch geworden. Ook hadden een aantal standhouders hun eigen caravan of truck als shop ingericht. Alle trucks en stands hadden hun plekje super mooi gestyled. Daar staat Flavourites wel bekend om.

Workshops

Bij de stand van Happymakersblog kon je een papieren herbarium snijden. In deze stand werden ook hele leuke handmade kadootjes verkocht.

Wij hebben een hele gezellige dag gehad samen, volgend jaar gaan we zeker weer! Complimenten voor de organisatie!
Ben jezelf niet geweest, vond je Amsterdam te ver rijden of kon je afgelopen weekend niet, dan hebben we onderstaand nog een leuk soortgelijk uitje in het Noorden van ons land voor je.

Tip!
Weekendmarket Meppel!

Vind je het leuk om naar dit soort evenementen te gaan, bezoek dan aanstaande zondag de Weekendmarket Winter editie in Meppel. De Weekendmarket is vier keer georganiseerd door Van onze tafel en is nu overgenomen door Studio Nous. Wij zijn met de laatste Weekendmarket de Flavourites van het Noorden genoemd. Een mooi compliment! Studio Nous zal er ook weer een spetterend evenement van maken met 32 standhouders, workshops en kindervermaak!
Wanneer: Zondag 29 november 2015 van 11.00 tot 17.00 uur
Waar: Industrieweg 5 in Meppel
Toegang: 3 Euro, kinderen gratis
Meer info via
www.studio.nous.nl

Groetjes,

Erica


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte