Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Iets van niets
02-10-2015

Geschreven door Erica

Marjan Buursma van Iets van niets reist regelmatig af naar België en Frankrijk om stoer brocante in te slaan. Zie het voor je: de dag ervoor arriveren op de markt, overnachten in het busje, gordijntjes gemaakt van meelzakken voor geen inkijk, bij het wakker worden een kop koffie, een kauwgumpje en gáán! Eerst de grote stukken inkopen en als daarmee de bus vol zit dan nog een ronde voor het kleine spul. En dat in alle vroegte!

Vorige week zijn Krista en ik voor het eerst bij Marjan in de winkel in Hoogeveen geweest, een gave ruimte waar ze haar waar mooi heeft uitgestald. En zo dat er telkens weer wat te ontdekken valt. Het is vooral stoer brocante, ijzeren ladenkasten, een postsorteervakbureau, industriële karretjes, ijzeren krukken, werkbanken maar ook afgewisseld met mooie houten kasten en tafels en een beetje retro hier en daar.

Shoppen!

We kwamen niet alleen om te kijken maar ook om te shoppen! Het paste niet eens in 1 auto, een paar dagen later zijn we nog een keer naar Iets van niets gereden met een kar achter de auto! Echt met allemaal gave meubels voor Krista’s boerderij en voor mij een ijzeren karretje, waar ik mijn dekens in ga leggen.
Op Instagram plaatsten we de foto die bovenaan dit blog staat, deze werd veel geliked, dus Marjan ik denk dat je het nog drukker gaat krijgen!

Bedankt voor de gezelligheid!

Krista en Erica

www.ietsvanniets.nl
Industrieweg 86 Hoogeveen (Dr)
Openingstijden:
Vr: 11.00-17.00 uur
Za: 11.00-16.00 uur

 


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte