Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Jubileum Van onze tafel
16-11-2014

Geschreven door Erica

Ter gelegenheid van ons eenjarig jubileum staat er op zondag 30 november van 11.00 tot 17.00 uur weer een leuke Weekendmarket gepland. Het is de derde keer dat we deze Weekendmarket organiseren in onze studio en in de twee hallen erachter. Dit keer met maar liefst vijfentwintig creatieve ondernemers samen goed voor een breed scala aan activiteiten. Er kan geshopt worden, je kunt doorlopend creatieve workshops volgen, lekkernijen proeven, inspiratie opdoen, andere creatievelingen ontmoeten en nog veel meer! Met de feestdagen voor de deur is de Weekendmarket een goede plek om bijzondere cadeaus te vinden. Tijdens de Weekendmarket kun je hele verschillende diensten en producten tegenkomen. Hieronder vind je een overzicht van alle standhouders. 

Lumacreations met woonaccessoires, Lieve Lammetjes met speelgoed en interieurcadeaus, Zwiedone met tassen en woonaccessoires, Wikibebia met pimpen van textiel, Onder de Oude Peer met papierwaren en decoratie, Doutz met kleding voor kinderen en vrouwen, Snailmailshop met washitape en stempels, Mooi Made met lifestyleproducten, Banjer met eigenwijze shirts, Iets van niets/Stoer wonen met brocante en hip spul, Made by Be met geboorte en wedding stationary, Gewoon Bakken met bakmixen, Losspul met rokjes en lampen, De Gillende Keukenmeiden met zoete en hartige lekkernijen, Be Blushed met make-up en tanning, Jemako met milieuvriendelijk reinigen, Jessy Jansen met alles op het gebied van gezondheid, Mirjan Ovinge met omslagdoeken en dekens, Salon Silvia met wellness voor haar en handen, Koopman in vorm met stationary en kussens, Stapelhuis met een woonmix en kalkverf, Hipp accessoires met sjaals en sieraden, Creatief inloophuis met Vind je eigen inspiratie, Wit grijs roze met knipjes en armbanden, LOV10 met woonaccessoires.

De artikelen van de verschillende standhouders zijn veelal handgemaakte unieke producten of met passie samengesteld voor interieur en uiterlijke verzorging. Op ons blog, te vinden op www.vanonzetafel.nl, wordt elke standhouder uitgelicht.

Een van de workshops die aangeboden wordt tijdens de Weekendmarket is de (gratis) workshop Kerst-snailmail maken, waarbij je een perkamenten envelopje vult met allerlei ‘kerstleukigheidjes’. Bij diverse stands kun je gratis of voor een klein bedrag workshops doen zoals drukkers voor armbanden maken, houten huisjes pimpen, make-up advies, je gezicht en decollet√© laten tannen, handpakkingen, een stukje stof pimpen voor een rokje en er wordt een demonstratie gegeven met krijtverf en kalkwas. Tussen al deze bedrijvigheden door kun je heerlijk uitrusten op het Lekkernijenplein van De Gillende Keukenmeiden.

Industrieweg 5, Meppel, Zondag 30 november van 11.00 tot 17.00 uur. Entree gratis, pinnen mogelijk en parkeren voor de deur. Iedereen is welkom! EN voor de 1e 100 bezoekers hebben we een goedgevulde goodiebag!

Vanaf 24 november super leuke actie op Facebook! www.facebook.com/vanonzetafel 


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte