Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Keuzes maken!
30-05-2015

Geschreven door Erica

Soms vallen dingen op zijn plek. En dan gaan balletjes rollen. Zo ook voor ons. We beginnen even bij het begin.


Een droom komt uit

Zomer 2013, samen plannen maken om een studio te huren om onze boekenseries te gaan maken en mooie producten te ontwerpen. De boekinhoud is op dat moment al zover klaar dat we alleen de lay out hoeven te ontwerpen en dan vullen maar. 

Een heerlijke werkruimte gevonden, ingericht en als openingsfeestje hebben we een mini Weekendmarket georganiseerd. Dat bleek een succes. En nu 4 Weekendmarkets later staat er een super gaaf evenement dat is uitgegroeid tot een market met gemiddeld 30 standhouders en ruim 1000 bezoekers per keer. 

Ook zijn we in onze studio hippe creatieve workshops gaan geven. De workshops snailmail, handlettering, chalkboard, agenda en notebook maken blijken een succes. Van heinde en ver komt men de workshops bij ons volgen. En de laatste maanden krijgen we met regelmaat de vraag of we ook workshops op locatie geven voor vriendinnen groepen, vrijgezellenfeestjes en bedrijfsfeestjes. Ook krijgen we steeds meer aanvragen voor grotere groepen. 

Super gaaf allemaal, alles zo in de lift en wat is het allemaal leuk om te doen en zijn we enorm trots op wat we hebben bereikt. Maar in ons achterhoofd is er steeds maar dat stemmetje.

Want wat we echt graag willen doen ligt door tijdgebrek nog steeds op de plank. Onze boeken en eigen ontwerpen. We willen er NU ECHT mee aan de slag en er 100% voor gaan!

Terug naar onze droom

Dat betekent keuzes maken! En die zijn stoppen met het organiseren van de Weekendmarkets en het geven van Workshops.  

En... er doet zich een mogelijkheid voor om in het najaar onze werkplek te verplaatsen naar een nieuwe inspirerende omgeving. Wij gaan eind oktober verhuizen. Heb je interesse om onze studio te huren neem dan even contact met ons op. 

Wij zijn blij, heel blij! Wij gaan een super nieuwe uitdaging tegemoet. Heerlijk aan onze boeken werken en mooie producten ontwerpen. 


Wordt vervolgd?

Verder vinden wij het leuk om te kunnen meedelen dat de Weekendmarkets en de Workshops waarschijnlijk niet helemaal gaan verdwijnen. Wij zijn in gesprek met een partij die interesse heeft in het concept Weekendmarket. En wat betreft de Workshops zijn wij met diverse creatievelingen aan het brainstormen om dit over te nemen. Heb jij zelf een leuke locatie om workshops te geven en lijkt het jezelf wat, neem dan contact met ons op!

Onze site wordt de komende weken aangepast, op social media blijven we natuurlijk lekker actief en we blijven bloggen. Zo houden we jullie op de hoogte van al onze ontwikkelingen op boekgebied, maar ook over alles wat met styling te maken heeft.

De Workshopreserveringen die zijn gedaan gaan gewoon nog door en de standhouders die zich al hadden aangemeld voor de komende Weekendmarkets zijn inmiddels op de hoogte gesteld!

Wij willen al onze trouwe bloglezers, nieuwsbrieflezers, onze volgers op Social Media, de workshoppers die prachtige dingen in onze studio hebben gemaakt, iedereen die als bezoeker op een van de Weekendmarkets is geweest, alle standhouders en niet te vergeten iedereen die ons op wat voor manier dan ook fantastisch hebben geholpen bedanken. Zonder jullie enthousiasme hadden we nooit zo kunnen groeien! 

Groetjes,

Krista en Erica


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte