Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
KunsTafel
29-10-2014

Geschreven door Krista

Een jaar of 3 geleden kwam ik bij vrienden die een nieuwe eettafel hadden gekocht. Wat een gave tafel, helemaal in de stijl van hun interieur. Prachtig lijnenspel in diverse kleuren rood, wit en blauw. 

1 van de dochters zei dat ik even op de grond onder de tafel moest gaan liggen want dan zou ik iets heel bijzonders zien. Zo gezegd zo gedaan en wat bleek, onder de tafel was met het gezin in gedachten een gedicht geschreven. Wauw, wat een persoonlijke tafel was dat geworden.
 

Weer thuis bleef de tafel door mijn hoofd spoken. Deze was gemaakt voor onze vrienden door een wederzijdse kennis, Nicole Vaneker, dus heb ik haar gebeld en een afspraak gemaakt. Op een zonnige zomerdag hebben we samen bij ons in de tuin de tafel samengesteld.

De vorm en maat van de tafel uitgezocht, deze moest vooral groot worden maar toch passend in onze niet al te grote woonkamer, het kleurenpallet uitgezocht, prachtige poederpastels en mooie wittinten. En toen wachten. wachten en wachten……

Na 12 weken werd de tafel bezorgd. Helemaal voor ons op maat gemaakt. En behalve de afmeting en de kleuren wisten we niet hoe de tafel er uit ging zien. Nicole heeft zelf de tafel ingekleurd en een gedicht op maat voor ons gemaakt voor onder op de tafel.

Hij is prachtig geworden. Een tafel die helemaal bij ons past. En passend in ons interieur. Er wordt dagelijks zoveel gebruik van gemaakt. Gezellige etentjes met vrienden, op woensdagmiddag vol met vriendjes en vriendinnetjes, er wordt op geknutseld en gewerkt. Een prachtige KunsTafel heeft Nicole Vaneker ontworpen. Kijk voor meer info op haar site www.vanenveld.nl.

Tot gauw!

Krista

 


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte