Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Laura's kamer
21-03-2015

Geschreven door Erica 

Kloddertje roze hier... 

Als de deuren open staan op de overloop zie je een blauwe en een roze slaapkamer. In dit blog laat ik de kamer zien van onze dochter Laura. De roze dus. Ze vroeg al een jaar om roze muren, want witte muren zoooo saai. Vorige maand was het zover, ze kreeg haar zin. En ik moet zeggen het wordt toch zo meer een geheel en ben er zelf ook heel blij mee. Het is de kleur Marshmallow van Painting the Past.

Op de grond staat een groot doek met een prachtige foto van Laura gemaakt door Carolien Koetsier Fotografie / Zoetesnoetjes.

Design versus Vintage

In Laura’s kamer staan 2 nieuwe witte kasten en als tegenhanger een vintage houten bed. Een damesstoel van oma en een lekker zacht kleedje voor de voetjes. Op haar bed liggen al haar knuffels, elke knuffel met een eigen verhaal, gekregen als kraamkado, gekregen na een dagje dierentuin, maar ook gratis van de kringloop. En elke avond kiest ze 2 hulpknuffels die naast haar mogen slapen.

Meisjes spulletjes

Verder is ze dol op mooie spulletjes, hier op de foto’s kan je zien wat we zoal verzameld hebben. Een vintage Bambi van de markt in Lille, schilderijtjes van de rommelmarkt, een blikkenverzameling van Bij Jet, mooie prinsessenjurken (deze op de foto is van AnnoNu) Het kettinkje van de hippiemarket op Ibiza. Daarnaast nog de de wereld aan boeken, we love books! Vooral van mooie illustraties worden we erg blij! Het voorlezen is altijd een mooi moment om de dag mee af te sluiten. Hebben jullie nog boekentips voor Laura en mij?

Groetjes, 
Erica

Lees ook het blog over Laura’s boudoir!


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte