Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Mini styling
09-10-2015

Geschreven door Erica

Dit vintage poppenhuis van het merk Lundby vond ik jaren geleden in de kringloop in Steenwijk voor maar 10 euro! Inclusief bijbehorende meubeltjes nog in de originele verpakkingen net als het poppenhuis, deze zat ook nog als bouwpakket in de doos. Aangezien ik net een dochter had gekregen was ik als vintage lover ontzettend blij met deze goedkope mooie vondst!

Ik heb de doos en de meubeltjes op zolder bewaard en vorig jaar op pakjesavond aan Laura gegeven, ze was toen bijna 4 jaar. Alleen ze kon het helaas nog niet waarderen dat dit kado van Sint niet van fluoriserend roze plastic was gemaakt. Dus alles maar weer achter het schot gezet. Geduld! Geduld!
Twee weken geleden heb ik een nieuwe poging gedaan, het poppenhuis in elkaar gelijmd, ingericht en nu was ze blij verrast en speelt ze er graag mee.

De bewoners

We hadden deze muizenpoppetjes al en omdat deze de juiste verhouding tot de meubeltjes hebben, zijn zij de bewoners van dit huis geworden. Papamuis zit op de bank met het openhaardje aan tv te kijken en mamamuis brengt de kinderen naar bed. En morgen doen ze het andersom. En wat zo grappig is, Laura vindt het geweldig om de meubeltjes elke keer een ander mooi plekje te geven. Kijk mama, zo staat het ook mooi. Een interieurstyliste in de dop! 

Want vinden jullie de meubeltjes niet geweldig? De koelkast en wasmachine zijn mijn favorieten. Dit merk heeft fantastische dollhouses gefabriceerd en maakt nog steeds nieuwe producten. Google maar eens op Lundby afbeeldingen dan zie je de prachtigste vintage poppenhuizen voorbijkomen en ga naar de site van Lundby voor nieuwe poppenhuizen en meubeltjes.

Nog 8 weken tot Sinterklaas! Hoe leuk is het om eens te gaan rond struinen in de kringloopwinkels naar mooi vintage speelgoed voor je kids. Ik ga binnenkort weer schatzoeken hoor!

Groet, 

Erica


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte