Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Samenwerking met LOV10
16-01-2015

Geschreven door Krista en Tineke

In aanloop naar de Weekendmarket van afgelopen november liet een lieve vriendin van ons weten dat ze graag meer wilde doen met haar creativiteit, haar passie voor teksten schrijven en leuke evenementen organiseren. Haar eerste stappen wilde ze zetten door als standhouder op de Weekendmarket te komen staan. Met een prachtige gestylde stand en zoveel leuke handgemaakte producten voor in huis die ook super goed verkochten smaakte het naar meer. Heel wat kopjes thee volgden bij ons in de studio, plannen gesmeed en super leuke afspraken werden er gemaakt. Met als resultaat: een samenwerking met LOV10, tekst, styling en zelfontworpen woonaccessoires van Tineke Volbeda!

Tineke gaat voor ons bloggen als gastblogger en ze gaat ons ondersteunen met het organiseren van de Weekendmarkets. En daarbij ontwerpt ze prachtige woonaccessoires die we in de webwinkel gaan verkopen. 

Hieronder stelt Tineke zich voor.Wat vind ik het leuk dat ik mag aanschuiven bij Van Onze Tafel! 

Als klein meisje was ik altijd al in de weer met pen, naald en draad. Schilderen, boetseren, jurkjes naaien voor mijn poppen, truien breien voor mezelf en vriendinnen, als ik maar creatief bezig kon zijn. Het is nooit voorbij gegaan. En nu komen al die dingen samen aan tafel bij Van Onze Tafel.
Net als Krista en Erica heb ik ook een voorliefde voor oude spullen. Mijn ouders namen me vroeger al mee naar rommelmarkten. Ik kreeg dan een gulden in mijn hand gedrukt om ook iets moois op te scharrelen. En zo begon mijn eerste verzameling: kleine, dunne, oude glazen vaasjes beschilderd met bloemetjes. Ik was toen zeven jaar en vele verzamelingen volgden. 

Ieder voorwerp met een eigen dierbaar verhaal. Dat ene mooie houten doosje van een oud mevrouwtje die daar ooit haar liefdesbrieven in bewaarde. De oude lantaarn van mijn opa die hij ooit tussen het vuilnis zag staan. Dat mooie tafelkleed met geborduurde bloemen. Hoeveel uren werk is dat wel niet geweest om te maken? En wat voor verhalen zouden er allemaal verteld zijn met dat kleed op tafel? 

Al die spullen (mijn huisgenoten noemen het ‘troep’) nodigen uit om het huis regelmatig te herschikken: “Mam, heb je de kamer nu al weer veranderd?”. Ook wissel ik regelmatig van servies. Ik heb nogal wat verzameld door de jaren heen. Dat wordt ook niet altijd gewaardeerd door mijn drie zonen: “Mam, ik ga echt niet uit een kopje met prinsessen, bloemen en gouden randjes drinken en dat roze bord wil ik ook niet”. 

Hoe leuk is het dan dat ik bij Van Onze Tafel mensen tref die deze liefde wel begrijpen. Inmiddels zijn we al volop bezig met brainstormen en het uitwerken van idee├źn. Ik heb er ontzettend veel zin in en hoop jullie snel te treffen bij Van Onze Tafel. Volg mij ook op mijn Facebookpagina

Groetjes Tineke
 


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte