Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Styled by Bar
20-02-2015

Geschreven door Tineke

Barbara Keur

Koffiedrinken bij Barbara thuis is een feestje. Als je naar binnen stapt, zie je het in een oogopslag: hier woont en leeft een stylist. Puur en eigen. Stijlvol en gezellig. Een plek waar je thuiskomt en kunt zijn. Een rustige basis zonder poespas. Maar wel met grapjes en kwinkslagen. Met mooie teksten en beelden op de muur. Binnen no-time tovert Barbara een glimlach op je gezicht. 

Styled by Bar

Het kan ook niet anders dan dat ze van haar passie voor wonen, werken en leven haar beroep heeft gemaakt. Ze adviseert je graag hoe jij balans en rust creëert in je interieur. Of het nu voor je kantoor of (t)huis is. Het is altijd origineel, creatief en eigen. Op www.styledbybar.nl vindt je meer informatie over wat zij voor jou kan betekenen. 

Styled by Bar aan tafel 

De weekendmarket is een onlosmakelijk onderdeel van Van Onze Tafel. Door alle positieve reacties is het onze wens de market nóg leuker te maken. Voor jullie. En met Barbara aan tafel wordt het nog sfeervoller. Moodboards, tekeningen en fijne beelden passeren volop de revue. We weten het zeker: de aankleding wordt leuker en mooier dan ooit! 

Wij kunnen haast niet wachten om jullie de Weekendmarket styling te laten zien op Zondag 19 april a.s. Zien we jullie dan?

Groetjes, 

Tineke, LOV10

 


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte