Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Van onze tafel Stijl
19-09-2014

Geschreven door Krista

We krijgen zoveel leuke reacties op onze huisstijl, de studio, de website, de spulletjes die we in de webwinkel verkopen, onze eigen ontwerpen en onze Social Media! Hoe doen jullie dat toch is steevast de vraag! Alles sluit zo goed op elkaar aan. Jullie hebben echt een eigen stijl neergezet en wijken er niet vanaf.

Toen wij ruim een jaar geleden plannen aan het maken waren voor onze ontwerpstudio hebben we eerst een eigen kleurenwaaier gemaakt. Dit was de basis voor onze huisstijl oftewel de Van onze tafel stijl en deze waaier wordt nog steeds regelmatig gebruikt.

En welke stijl we neer wilden zetten was al snel duidelijk! Hoewel we allebei een andere stijl hebben qua kleding en interieur past de Van onze tafel stijl ons als gegoten. Hoe zeggen ze dat tegenwoordig. Mix & Match. We hebben onze eigen interieur stijlen, onze liefde voor pastelkleuren en prachtige kringloopvondsten gemengd en dat maakt de Van onze tafel stijl.

Onze studio is hiermee een verlengde van ons eigen huis geworden. Als we daar zijn dan is het net als thuiskomen. Een geweldige inspirerende werkplek.

Het grafisch ontwerp van onze site is door Erica zelf ontworpen dus we hadden de vrije hand en konden onze eigen stijl neerzetten. Natuurlijk hadden we voor het bouwen van de site de hulp van het bedrijf van Erica’s man (FIZZ marketing & communicatie) en hebben zij ons geholpen met het technisch verhaal.

Bij het het inkopen van bijzondere vintage spulletjes voor onze webwinkel, houden we rekening met onze stijl. Hoe leuk iets ook is, past het niet in de Van onze stijl dan nemen we het niet mee.

En bij het ontwerpen van onze eigen producten houden we ook steeds vast aan onze eigen stijl.

Neem gauw eens verder een kijkje op onze site www.vanonzetafel.nl en je snapt meteen wat we bedoelen met de Van onze tafel stijl.

Onze stijl vind je ook weer op Instagram, Pinterest, Facebook. We zijn bezig met het ontwikkelen van een product- en social media styling workshop! Hou onze site in de gaten voor meer info of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Tot een volgend blogbericht.

Krista & Erica

 


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte