Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Vintage verjaardag!
08-03-2015

Geschreven door Krista 

Vintage verjaardag

Wie mij kent weet dat ik van Vintage hou. En raad eens? Sinds afgelopen zondag ben ik zelf Vintage! Jawel, ik heb de mooie leeftijd van 40 jaar bereikt. Maar ik heb het niet gevierd. Althans niet met familie en vrienden. Ik wilde heel graag mijn 40ste verjaardag vieren met mijn gezin in Amsterdam. Een aantal keer per jaar verruilen we, voor een weekend, Meppel voor Amsterdam. De ene keer met z'n tweetjes maar ook met regelmaat gezellig met de kids. Heerlijke weekenden zijn dat. Lekker wandelen langs de grachten, musea bezoeken, eten bij leuke eettentjes en overnachten in 1 van de mooie hotels die Amsterdam rijk is. 

Weekend Amsterdam

Afgelopen Weekend was fantastisch. Een mooiere verjaardag kon ik mij niet wensen. Vrijdag aan het eind van de middag aangekomen in Amsterdam. Ingecheckt in het fantastische design hotel Andaz. Totaal geen vintage of toch ook wel. Alles is super strak en stylish maar het thema is de Gouden Eeuw dus dat maakt mijn voorliefde voor oude vervlogen tijden weer goed. Zaterdags zijn we met de kids naar Nemo geweest en aan het eind van de middag heerlijk over de grachten gewandeld. En op de Prinsengracht beland in een heerlijk Italiaans restaurant waarvan ik de naam helaas niet meer weet. Zondags, op mijn verjaardag ben ik door de kids verwend met kadootjes en zijn we na het ontbijt op weg gegaan naar Muiden. Een bezoek aan het Muiderslot stond op het programma.  

Een doos vol kadootjes

Na dit heerlijke weekend was het maandag weer back in business. En omdat Erica en ik elkaar de hele week niet hadden gesproken ivm de voorjaarsvakantie ging ik maandagmiddag bij haar theedrinken om even bij te kletsen en een Van onze tafel update te geven. Ik kwam binnen en op haar eettafel stond een prachtige doos! En die was voor mij. Een kado doos voor mijn verjaardag. Een doos met alleen maar kadootjes waar ik blij van word. Een prachtige vintage stijl Paas loper, mooie pastel paaseieren en een door Erica ontworpen kadobon voor een dagje uit met vriendinnen. 

Verjaardagspakket

Want hoe leuk is het om een kado te krijgen dat iemand met aandacht en zorg heeft uitgezocht. Elk jaar geven wij elkaar een verjaardagspakket met vintage en/of nieuwe spulletjes. Wil je dat ook voor je vriendin, moeder, dochter doen? Of je man, zoon of een vriend. Kijk dan eens in onze webwinkel. Heel veel leuke voornamelijk vintage kadootjes die zo leuk zijn om in een verjaardagspakket te doen.

Erica is over een paar maand jarig en ook ik ben al een eind op weg voor haar pakket. Benieuwd wat voor moois ik voor Erica heb uitgezocht? Hou dan 13 mei ons blog in de gaten. 

Groetjes Krista


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte