Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Vrijwilligers Weekendmarket
30-04-2015

Geschreven door Krista

Geen Weekendmarket zonder vrijwilligers 

Bij het organiseren van de vorige Weekendmarket wisten we al de market wordt steeds groter en drukker, dit kunnen we niet meer met zijn tweeën bolwerken. We hebben familie en vrienden gevraagd wie ons tijdens de Weekendmarket zou willen helpen en daar kwam zoveel hulp uit dat we helemaal verrast waren. En het leuke is dat bijna iedereen die de vorige market heeft geholpen er deze SPRING editie er ook weer bij waren. 

Spontaan

Dat was voor ons natuurlijk een groot compliment. Want als het geen leuke dag voor de vrijwilligers was geweest hadden ze ze zich niet weer aangemeld. En nog meer hulp werd spontaan aangeboden. Wat een lieve mensen hebben wij toch om ons heen. Daarom willen we onze vrijwilligers met dit blog even in het zonnetje zetten.

​Studio

Manon, Jolien en Hammy verwelkomden de bezoekers bij de kassa, gaven de eerste 100 bezoekers een goodiebag en hebben heel wat kadootjes ingepakt. Ook konden bezoekers bij hun pinnen mochten standhouders zelf geen pin bij zich hebben. Zo fijn om te weten dat de bezoekers een warm welkom kregen. Ze hebben honderden bezoekers door de studio naar de hallen begeleid.

Hal 1

Anneke en Gerda stonden bij onze eigen stand met de workshops die we geven zoals Chalkboard maken, Agenda of Notebook maken, handlettering en vintage servies beschilderen. Ook verkochten ze de 3 door onszelf ontwikkelde DIY workshopdoosjes Kadozakje, Mini Notebook en Stempel maken. Aan de workshoptafels kon je gelijk na aankoop met deze doosjes aan de slag.

Bij de aanvraag van de evenementenvergunning voor de Weekendmarket moesten we ook aangeven dat er iemand aanwezig moest zijn met BHV en EHBO. Beide dames hebben dit en wilden graag bij nood hun hulp aanbieden. Nooduitgangen werden gecheckt, brandblussers in kaart gebracht. Top dames, dat gaf ons een rustig gevoel dat wanneer er iets zou gebeuren er adequaat gehandeld zou worden. 

Hal 2

Bram, Harm, Ali, Esther, Simone, Maaike, Ilse en Ilse (we hadden er 2) hebben in hal 2 bij het Lekkernijenplein keihard gewerkt. Koffie apparaten stress vlak voor de opening van de Weekendmarket werd super goed opgelost. Alle lekkernijen zoals muffins, plaatcake, quiches en couscoussalades gingen als broodjes over de toonbank. Heel wat koppen koffie en thee zijn er klaargemaakt en onze private label biologische sapjes waren een succes. De tafels bij het Lekkernijenplein zaten steeds helemaal vol. SUPER allemaal! 

Fotografie

Christien (Studio Puur) heeft de sfeer van de Weekendmarket Spring! voor ons vastgelegd, de foto’s zijn prachtig geworden! Lees alles over Studio Puur op ons blog!

Last but not least

Lieve Barbara (Styled by Bar) en Tineke (Lov10), wat hebben jullie ons geweldig geholpen in aanloop naar de Weekendmarket toe. Wat zagen de entree, de hallen, het Lekkernijenplein, de Photo Booth en het Kidsplein er super stylisch uit. Tineke, je hulp bij het schrijven van de blogs over de standhouders van de Weekendmarket was ook helemaal super. Bedankt voor jullie inzet en tijd!

Lieve Manon, Jolien, Hammy, Anneke, Gerda, Bram, Harm, Ali, Esther, Simone, Ilse, Maaike, Ilse, Christien, Tineke, Barbara SUPER bedankt voor al jullie lieve hulp!!!! Na de meivakantie hebben wij voor jullie allemaal nog een leuke verassing!

Groetjes Krista en Erica


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte