Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Weekendmarket SPRING, De voorbereidingen
18-04-2015

Geschreven door Krista

Het is zaterdagmiddag half 3 en de studiodeur gaat dicht! Nog even een paar last minute boodschappen doen en dit blog schrijven en dan gaan we echt even tot morgenochtend in de relaxstand. 

Als jullie ons op Facebook, Instagram, Twitter, Google+ of Pinterest volgen hebben jullie al heel wat van onze voorbereidingen voorbij zien komen.

Blogs

Van elke standhouder staat er inmiddels een mooi blogbericht over hun bedrijf op onze site. Dit hebben we in samenwerking gedaan met Tineke van LOV10.  

Flyer

Erica heeft weer een gave flyer ontworpen. Van alle standhouders staat ook hier een foto en een stukje tekst over hun bedrijf. Natuurlijk ook alle informatie over Van onze tafel. Een kadootje op je deurmat! En een plaatje op de toonbank bij de diverse leuke winkels in Meppel en omgeving.

Styling

De hallen zijn prachtig gestyled door Barbara van Styled by Bar. Het lekkernijenplein, het kidsplein en de photobooth zien er super uit. Met materiaal en hulp van sponsoren als Dons hoveniers, Brockbernd, Fizz, Bloemen Petersen, Concordia en Russ interieurbetimmering.

Kidsplein

We hebben een geweldig leuk kidsplein gemaakt. Een heerlijke ruimte om een Van onze tafel DIY kids workshop te doen of lekker te spelen en te lezen. Dit alles in samenwerking met Kinderopvang Het Blije Kind.

Lekkernijenplein

Een heus mini restaurant is er gemaakt. Wij zouden Van onze tafel niet zijn als dat niet gebeurt met vintage spullen. Dus toen onze buurman vertelde dat hij nog oude stellingen te koop had was 1 en 1 = 2 . En daar hebben we een gave bar van gemaakt. Kom lekker lunchen bij ons!

We verkopen biologische koffie en thee, verse munt thee, door Gewoon Appeltaart gebakken chocolade- en speltmuffins, heerlijke appelplaatcake en voor de lunch hebben we lekkere quiches en couscous salade’s.

Van onze tafel eigen ontwerp

Natuurlijk hebben we zelf ook een stand op de Weekendmarket! Met 3 gave door onszelf ontworpen DIY workshops. In handige bewaardoosjes zit al het materiaal wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. 

1. Kadozakje (€5,-)
2. Mini Notebook maken (€ 10,-)
3. Stempel maken (€ 15,-)

Je kan na aankoop van een workshopdoosje direct aan de slag gaan aan onze workshoptafels!

Zien we jullie morgen?

Industrieweg 5 te Meppel! Van 11 tot 17 uur. Gratis parkeren, 1e 100 bezoekers (1 per stel/gezin) ontvangen een goodiebag. Entree is € 2,50, kids tot 16 jaar gratis!!!

Groetjes Krista en Erica


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte