Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Weekendmarket SPRING Zondag 19 april 2015
23-02-2015

Geschreven door Krista

Het voorjaar lonkt alweer. Wat een fijn vooruitzicht. Ontluikend groen, de zon die kracht wint en zingende vogels. Wij hebben voorjaarskriebels.

Ons eerste grote evenement dit jaar is de Weekendmarket Spring. De voorbereidingen zijn in volle gang. Omdat er de afgelopen market veel bezoekers waren, hebben we nagedacht over brandveiligheid, een goede routing en parkeergelegenheid. En last but not least: een vergunning voor ons evenement. De aanvraag hebben we in stijl afgeleverd bij de gemeente. Met moodboards en een vette glimlach. Ons enthousiasme werkte aanstekelijk bij de ambtenaar.

Want wat nu lange procedures bij gemeentelijke instellingen … de vergunning lag binnen drie weken op de mat! 

Super snel geregeld en met onder andere onderstaande standhouders gaat de Weekendmarket SPRING vast weer net zo'n succes worden als vorige edities:

Wie komen er: IsaBella, Klein Geluk, Bij Kleentjes, Villa Meliefste, Wina Bodywellness, Salon Margreeth, By Bean, Tante Puk, Jemako, Snailmailshop, Valkema haarmode, Hill ontwerp samen met Studio Saartje, BLD vormgeving, t Bakhuus, Edel en IJdel, Het blije kind, Hipp accessoires, Kekootje, Atelier de vrije hand, Gewoon Jansen, Suikertante To, Made by Be, Kunst by Jantiene, Bij Jet, Jeetjes winkel, Koopman in vorm, Curiosa de vlinder, Project Fem, Style reset, .

In de komende weken hopen we de laatste plekjes voor de Weekendmarket SPRING vol te krijgen.

Deze week starten we met het schrijven en plaatsen van blogs over alle standhouders. Dus wil je weten wie de leuke standhouders zijn, abonneer je dan via RSS op ons blog en ben als eerste op de hoogte van nieuwe berichten.Tijdens de Weekendmarket kan er geshopt worden, je kunt doorlopend creatieve workshops volgen, lekkernijen proeven, inspiratie opdoen, creatievelingen ontmoeten en nog veel meer.

Nieuw deze Weekendmarket:

Het kidsplein: Voor kids van 2 tot 8 jaar is er tegen kleine vergoeding professionele kinderopvang in een mooie afgesloten ruimte. Je kind kan daar maximaal een uur een leuke workshop van Van onze tafel doen, lekker spelen of een boekje lezen. 

LET OP: Verzoek, laat kinderen niet alleen workshoppen bij de doorlopende workshops van Van onze tafel of van de standhouders terwijl je zelf de markt rondgaat. Maar ach, hoe leuk is het om samen met uw kids even de tijd te nemen om wat moois te maken. 

Er zijn deze market ook 3 door ons gestylde photobooths (dames, kids en mannen) waar je zelf gave foto's kan maken. Uiteraard zien wij deze foto's graag met de hastag #vanonzetafelspringmarket terug op social media en wie weet win jij een gave prijs.

Tijdens de Weekendmarket kun je hele verschillende diensten en producten tegenkomen. De artikelen van de verschillende standhouders zijn veelal handgemaakte unieke producten of met passie samengesteld voor interieur en uiterlijke verzorging. We hebben ook een beautyplein waar een haarstylist, schoonheidssalon, styliste en massagesalon aanwezig zijn. Op het lekkernijenplein kun je heerlijk even gaan zitten voor een kopje koffie/thee met wat lekkers of een heerlijke lunch. Aan onze workshoptafels kan je een leuke workshop komen doen. Ook kan je bij diverse stands een doorlopende workshops volgen. Allemaal tegen een kleine vergoeding.

Entree is € 2,50 voor volwassenen. Kids zijn gratis!
Parkeren is gratis. Je kan pinnen!

Voor de eerste 100 bezoekers hebben wij een super gevulde goodiebag  (1 per gezin of stel). 

Ook kan je vanaf 10 april meedoen aan de Facebookactie en maak je kans op een Van onze tafel Weekendmarket Verrassingspakket met daarin van alle standhouders een product/kortingsbon oid. 

Zien we jullie zondag 19 april op de Van onze tafel Weekendmarket aan de Industrieweg 5 te Meppel? 

Gr Krista en Erica

p.s. Alle foto's bij dit blogbericht zijn afkomstig van Pinterest!


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte