Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Wij zeggen PROOST!
29-12-2014

Geschreven door Krista

Het jaar 2014 is op zijn eind. Wat is het voor ons een fantastisch Van onze tafel jaar geweest. En wat gingen de maanden snel voorbij. Maar wat wil je, we zaten in ons eerste jaar en moesten alles nog gaan opbouwen, ontdekken en uitvinden. Dan kom je tijd te kort.

Maar we kunnen zeggen dat we nu goed zijn ingewerkt en helemaal blij zijn met wat we doen. 

Bijna elke maandagavond hadden we een leuke workshop avond. En wat een creativiteit zagen we tijdens de workshops Snailmail, Handlettering, Giftwrapping en Agenda 2015 maken. In 2015 komen daar nog de workshops Notebook en Chalkboard maken bij. Gelukkig hebben we de foto’s nog van de workshopavonden want al dat moois werd natuurlijk door de workshoppers mee naar huis genomen.

De Weekendmarkets in april en november waren voor ons een enorm succes. Wat een voorbereiding vooraf maar wat is het dan gaaf om te zien dat de 2 lege hallen achter onze studio helemaal tot leven kwamen en er een bruisende creatieve markt ontstond. Al die bijzondere stands van ondernemers die echt passie uitstraalden! En dan al die enthousiaste bezoekers die door onze studio heen zijn gekomen op weg naar de markt erachter. Voor 2015 hebben we weer  Weekendmarkets gepland en wel op zondag 19 april en zondag 29 november.

Ook hebben we 1x per maand een Open studio dag zodat je lekker LIVE kan komen shoppen en/of een leuke korte workshop kan komen doen. Zet zaterdag 24 januari maar vast in je agenda! 

We hebben onze webwinkel ook al flink gevuld met bijzondere vintage vondsten maar nog leuker, ook vind je daar onze eigen ontworpen papierwaren.

Ons blog is sinds de zomervakantie lekker op stoom. We proberen wekelijks een aantal leuke blogs te plaatsten. EN in 2015 zul je ook een aantal gastbloggers op onze site tegenkomen. Via rss feed ben je altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwe blogberichten.

Het jaar 2015 staat voor ons zeker in het teken van het ontwerpen. We gaan voor een mooie collectie papierwaren die we in een aantal leuke winkels willen gaan verkopen.  En ons grootste doel is om eind van het jaar allebei een boek af te hebben van de boekenseries waar we aan werken. 
Wij kregen afgelopen jaar steeds te horen dat we mensen inspireren met Van onze tafel. Een groot compliment voor ons. MAAR wat hebben jullie ons ge├»nspireerd!

Wat hebben wij ontzettend leuke mensen ontmoet afgelopen jaar tijdens de Workshops, de Weekendmarkets en via Social Media. Dat gaf ons energie, we kregen nog meer leuke idee├źn en er zijn mooie samenwerkingen ontstaan.

Wil je ook volgend jaar op de hoogte blijven van alles omtrent Van onze tafel, schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook, Instagram, Twitter, Google+ of Pinterest.

Geef je vast op voor een creatieve workshop in onze studio in Meppel! Of meld je aan als standhouder voor 1 van de Weekendmarkets. 

Wij zijn klaar voor wederom een creatief jaar en laat 2015 maar beginnen!

Groetjes Krista en Erica

Blijf op de hoogte via RSS    FACEBOOK    TWITTER    PINTEREST    INSTAGRAM    GOOGLE+

 

 


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte