Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Workshop Agenda 2015 maken
17-09-2014

Geschreven door Erica

Wat hebben we genoten afgelopen maandagavond. De eerste worskhop agenda 2015 maken stond op het programma. Voor de zomervakantie kwam het idee al op. Krista wil al jaren een eigen agenda maken. Eentje waar je alles in kwijt kan. Agenda, notitie- en herinneringenboek ineen. Waar je bonnetjes, briefjes van school, leuke foto’s, plaatjes, kaarten en ga maar door in kwijt kunt. Nu bleek dat Erica vroeger al haar eigen agenda’s maakte, dus 1 en 1 is 2. De workshop Agenda 2015 maken was een feit.

Het idee is een lege witte A5 multomap pimpen, tabbladen, notitie- en weekbladen maken. Jaaragenda, plastic mapjes, envelopjes erin. En een tafel vol materiaal om je eigenda helemaal in je eigen stijl te maken.

We hadden wel wat voorbereidend werk gedaan. Erica had voor 6 maanden de weekbladen ontworpen en die hebben we uitgedeeld. De overige 6 maanden kon iedereen zelf uitschrijven. Maar wat ging de tijd toch snel. En wat was het leuk om het omslag, de tabbladen en de notitiebladen te maken. Hier ging veel tijd in zitten. Daardoor was niemand aan de weekbladen toe gekomen. Iedereen heeft voldoende papier en een mooie zwarte fineliner mee naar huis gekregen om de weekbladen thuis af te maken.

Voor de volgende workshops hebben wij voor alle maanden van het jaar de weekbladen al klaarliggen. Wil je wel zelf de weekbladen schrijven dan kan je dat thuis gaan doen. Op de workshopavond zelf richten we ons op het persoonlijk maken van de map, de tabbladen en notitiebladen. Het voordeel van deze agenda is, dat mocht je thuis denken ik mis nog wat, je makkelijk dingen kunt toevoegen door de 2-rings band.

Er zijn afgelopen maandag zulke mooie agenda’s gemaakt. Op dit blog een kleine compilatie. Wil je meer zien klik dan door naar Pinterest.

Maandag 3 november zijn er nog een paar plekjes vrij voor deze workshop. Kosten € 25.- p.p. Van 19.30 - 22.00 uur in onze studio. Opgeven kan via info@vanonzetafel.nl

Tot ons volgende blogbericht,

Krista & Erica


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte