Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items

 

Blog

 

Styling

 

Fotografie

 

Webwinkel

 


Over van onze tafel

 

Wij zijn Krista Brockbernd en Erica Bralten en sinds november 2013 eigenaar van Van onze tafel ontwerpstudio. Wij werken aan gave boekenseries, hebben een webwinkel met eigen ontwerpen en schrijven met regelmaat op ons lifestyle blog!

Stijl- en Inspiratieboeken

Krista werkt aan een serie STIJLBOEKEN voor jongens en meisjes op gebied van kleding & accessoires, wonen & slapen, eten & drinken, spelen & feest en meer. Erica aan een serie INSPIRATIEBOEKEN voor mannen en vrouwen. Lees meer over onze boeken onder het kopje STIJLBOEKEN en INSPIRATIEBOEKEN.

Wij denken dat we met onze boekenseries een mooie aanvulling zijn op de vele blogs die er al te lezen zijn, de mooiste afbeeldingen die je op Instagram tegenkomt en de leuke stijl- en DIY idee├źn die je op Pinterest vindt.

Want voor velen is het nog steeds heerlijk om door een echt boek te kunnen bladeren. Lekker lezen en plaatjes kijken. Natuurlijk blijven wij naast het ontwikkelen van onze boeken blogs schrijven en mooie foto’s plaatsen op social media. Dit zal elkaar alleen maar gaan versterken.

Er komt heel wat bij kijken voordat een boek gedrukt is en in de winkel ligt. Hoe zijn wij begonnen...

We hebben allereerst het onderwerp goed afgekadert en de visie en doelgroep van beide boekenserie's (Stijl- en inspiratieboeken) omschreven. Wat wij daarna hebben bepaald is: hoe gaat de indeling worden, hoeveel hoofdstukken komen in het boek, wat komt er aan onderdelen per hoofdstuk in, op hoeveel pagina's kom je dan uit, wat wordt het formaat, zachte kaft, harde kaft? Allemaal belangrijk om dat eerst op een rij te hebben. Van beide boekenserie's hebben we dit al op de plank liggen.

En vanaf deze fase gaan we nu verder. Het vullen van de boeken. Tekstschrijven, fotograferen... Daarnaast gaan we nog een testpanel oprichten met mensen uit de boekenbranche en onze doelgroep zodat we kunnen polsen of we op de goede weg zitten. Via ons blog en social media gaan we previews van onze werkzaamheden laten zien aan jullie!

Onze boeken worden in eigen beheer uitgegeven en met onze styling en grafisch ontwerp achtergrond, ontwerpen en ontwikkelen we deze boeken dus zelf.
Natuurlijk met hulp van fotografen, illustratoren en tekstschrijvers.


Webwinkel

Wat te koop is in onze webwinkel zijn eigen ontwerpen. We hebben 5 verschillende Van onze tafel DIY-Workshopdoosjes en de Van onze tafel Inkleurkaartenlijn ontwikkeld. In de toekomst gaan wij verder met het ontwerpen van eigen producten passend bij onze boekenseries. Deze zullen ook via onze webwinkel verkocht gaan worden.

Blog

Daarnaast vinden we het super tof een lifestyle blog bij te houden. Blogberichten over de Van onze tafel stijl, wat inspireert ons, waar werken we op dit moment aan, welke creatieve ondernemers/winkels/restaurants/vakanties vinden we leuk, etc.!  

Maar voor nu, gaan we hard aan het werk om die mooie boeken te maken. Via onze nieuwsbrief, social media en ons blog houden wij je op de hoogte van de vorderingen.

P.S.

Vraagje aan jou:

Maak je zelf mooie foto's of kun je goed illustreren? Lees dan onze oproep onder het kopje FOTOGRAFEN/ILLUSTRATOREN


 
         

blijf op de hoogte